Твърденията, че Турция се меси във вота е тежък външнополитически гаф,

...
Твърденията, че Турция се меси във вота е тежък външнополитически гаф,
Коментари Харесай

Проф. Михаил Константинов: Твърденията, че Турция се меси във вота е тежък външнополитически гаф

" Твърденията, че Турция се меси във вота е тежък външнополитически гаф, който си докарахме със личната си нелепост. Това може да създаде няколко десетки хиляди извършители на българската граница, а ние нямаме сили да се оправим с тях ", съобщи за " Твоят ден "  математикът проф. Михаил Константинов. 

Той счита, че това е безсрамие, което няма да отшуми скоро. " Влошаваме си връзките с жителите от турски генезис в България. Това е чудовищна нелепост ", добави той.

По проблема с откритите отрязъци от контролни разписки в дома на претендент за депутат математикът счита, че би трябвало да забележим инспекцията сред преброяването на контролните разписки и наличието на машинния протокол.

" Трябва да бъде показан и резултатът от инспекцията на машините за вота на 11 юли. Колкото по-късно дойдат, толкоз по-малко хора ще повярват в нея ", акцентира той.

По тематиката с невъзможността някои карантинирани да гласоподават, той показа, че когато има няколко десетки хиляди гласуващи по домовете е допустимо да има такива фаулове. Относно балотажа проф. Константинов разяснява, че всичко е допустимо.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР